ANTALYA / KEPEZ - İsmail İltemir İlkokulu

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TAŞIMA İŞİ İLANI (Ek Tespit)

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

İSMAİL İLTEMİR İLKOKULU

OKUL SERVİS ARAÇLARI TESPİTİ İŞİ İLANI

1.YASAL HÜKÜMLER

İsmail İltemir  İlkokulu Müdürlüğü "Taşımacıyı Tespit Komisyonu tarafından 25.10.2017 tarih ve 30221 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Okul Servis Araçları Yönetmeliği 8. Maddesine kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 30.05.2018 tarih ve 10581842 Sayılı " Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esasların 5. ve 6. maddesi ve 21/06/2018 tarihli Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü" Okul Servis Araçlarının İşleyişine İlişkin Usul ve Esasları Belirleyen Protokol çerçevesinde "2023–2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Servis Araçları Tespiti" yapılacaktır. Tespit işi; şuan görev yapan servislerin dışında öğlen grubu öğrencilerimiz için bir adet servis olarak belirlenmiştir. Tespit Etme İşi 21/12/2023 Perşembe günü saat 12:00'da yapılacak olup Okul Servis Araçları Şartnamesi okul idaresinden temin edilecektir. Şartname koşullarını yerine getiren gerçek ve tüzel kişilerin dosyalarını 20/12/2023 Çarşamba günü saat 15:00'a kadar Taşımacıyı Tespit Komisyonuna elden teslim etmeleri gerekmektedir. İstekliler, ilanda belirtilen saate kadar servis taşıma için istenen evraklarını komisyona tutanakla teslim ederler. İLGİLİLERE DUYURULUR.

2. İDARENİN:

Adresi

Varsak Karşıyaka Mah. 1523 Sok. No 3 Kepez / Antalya

Telefon ve Faks Numarası

Elektronik Posta Adresi

702510@meb.k12.tr

Servis Taşıma Tespit dokümanının görülebileceği internet adresi

3.İŞİN NİTELİĞİ

2023–2024 Eğitim Öğretim Yılı için Antalya Kepez İsmail İtemir İlkokulu Taşımacıyı Tespit Komisyonu tarafından yapılacak tespit çalışması (Ek Tespit)

4.TESPİT İŞİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

İŞİN ADI

İsmail İltemir İlkokulu Öğrencilerinin Öğrenci Servisleri İle Taşınması

İŞİ VERECEK KOMİSYON

İsmail İltemir İlkokulu Taşımacıyı Tespit Komisyonu

DOSYA TESLİM ALMA /GÖRME YERİ

İsmail İltemir İlkokulu Müdür Odası

DOSYA TESLİM ETME YERİ

İsmail İltemir İlkokulu Müdür Odası

DOSYA TESLİM ETME TARİHİ VE SAATI

20/12/2023 SAAT 15:00

KOMİSYON TOPLANMA TARİHİ /SAATI

21/12/2023 Saat 13:00

KOMİYON TOPLANTISININ YAPILACAĞI YER

İsmail İltemir İlkokulu Müdür Odass

TAŞIMA GÜZERGAHI

Varsak Karşıyaka ve Aydoğmuş Mahalleri

ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI

İsmail İltemir İlkokulu'ndan bedelsiz alınabilecektir.

Teklifler, 20/12/2023 tarih ve saat 15.00'a kadar İsmail İltemir İlkokulu Taşımacıyı Tespit Komisyonuna elden teslim edilebilecektir.

5- OKUL SERVİS ARACI OLARAK ÇALIŞTIRILACAKLARIN TESPİTİ

MADDE 8: (1)İlanda belirtilen dosyaların açılma saati gelince, komisyon isteklilerin belgelerini inceleyerek eksik belge nedeniyle değerlendirmeye alınmayacakları tespit eder. Bu işlemler, istekliler önünde bir tutanakla tespit edilir. Tutanaktan sonra, okul servisi taşıma işine katılamayacak olanlar salondan çıkartılır.

(2) Komisyon karar verirken; isteklilerin araç yaşı, özmal durumları, okulun bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde gerçek kişilerde ikametgâhının, tüzel kişiliklerde ise şubesi ve/veya merkezinin bulunması, aynı okulda daha önce servis taşıma işi yapıp yapmadığı ve servis taşıma işine başladığı tarihi dikkate alır. Belirtilen kriterlere göre yaptığı değerlendirme sonucunda uygun bulduğu istekliye okul servis taşıma işini yaptırmaya karar verir.

(3)İsteklilerin itirazda bulunması veya yeni açılan okullarda servis taşıma işinin ilk defa yapılacak olması halinde EK-3'deki kriterlere uygun puanlama yapılarak karar verilir.

(4) Okul servisi çalıştırma sözleşmeleri en az bir eğitim öğretim dönemi, azami ise üç eğitim öğretim dönemini kapsayacak şekilde yapılabilir.

(5) Taşımacıyı tespit komisyonu tarafından alınan komisyon kararları mahalli mülki idare amirlerince 5 iş günü içinde onaylanır veya iptal edilir.

(6) Kesinleşen komisyon kararı, mahalli mülki idare amirlerinin komisyon kararını onayladığı günden itibaren en geç 5 iş günü içinde, taşımacıya veya vekiline, 11/2/1959 tarihli ve 7201 sayılı Tebligat Kanunu hükümlerince bildirilir. İstekli, kararın tebliği tarihinden itibaren 10 gün içerisinde sözleşmeyi imzalamakla yükümlüdür.

(7) Okul servisi çalıştırılması işine katılan olmadığı, isteklilerin belgelerinin uygun görülmediği veya isteklinin sözleşmeyi imzalamaması hâlinde yeniden aynı usulle okul servisi çalıştırılması işine çıkılır.

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 12:20 - Görüntülenme: 203